download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tradicionalni MareziJazz tudi letos

Pod okriljem Marežganskega mladinskega društva se vsako leto z dvema jazz obarvanima večeroma obeleži novo obletnico festivala MareziJazz, največjega tovrstnega festivala pri nas in daleč čez meje.
Njegova posebnost se kaže v dejstvu, da so taka srečanja big bandov zelo redka, skupaj z odličnim ambientom ter izvrstnimi slovenskimi in tujimi glasbenimi skupinami pa vsako leto pričara nepozabno doživetje.
 
Festival big bandov, ki ga bo že tretje leto zapored popestril še jazz seminar Zgrabi zvok, v Marezige nad Koprom tako vsako leto privabi številne glasbene sladokusce. Koncertna večera pa si željni jazz glasbe lahko ogledajo tudi preko neposrednega prenosa na spletu.
 
Od prvotnih želja, da bi festival postal tradicionalni poletni dogodek na obali ter s predstavitvijo big bandovske glasbe in kulture pripomogel k večji poslušanosti tovrstnih melodij pri nas, je MareziJazz zacvetel kot izredno priljubljen festival, zaradi česar želi svoj repertoar vsako leto na festivalu predstaviti vedno več glasbenih skupin.
 
Marezige so tako s svojo 100-letno neprekinjeno glasbeno zgodovino prevzele tudi vlogo gostitelja festivala big bandovske glasbe, katerega pomen je hitro prerasel prvotne želje.
 
Vsako leto namreč za festival predstavlja novo prelomnico, z rekordnim številom obiskovalcev, podpornikov preko spleta in nastopajočih. V dveh dneh se tako na MareziJazz odru predstavi več kot 15 glasbenih skupin oz. 300 glasbenikov.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Marezige
  • Kdaj?: 5. in 6. julij 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav