download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Umek v začetku februarja prvič pred domačim občinstvom

Umek v začetku februarja prvič pred domačim občinstvom
Foto: Ciril Jazbec
Lani je naš največji DJ na kulturni praznik obdaril oboževalce z »oldies goldies« setom, letos pa bo prav tako 8.2. v kultni izolski diskoteki pripravil 12-urni maratonski žur, kjer bo na dveh plesiščih nastopilo kar 13 domačih in tujih gostov.
 "Ob začetku novega leta vsi polagamo račune za nazaj in takrat postanem vedno malce sentimentalen. Lani sem to spravil ven skozi set starih hitov, letos pa se bomo poklonili starim dobrim partijem, ko smo ven hodili krepko pred polnočjo, nazaj pa prišli ravno takrat, ko je mama začela kuhati kosilo." je Umek slikovito opisal tematiko februarske zabave, ki ji pravi že tradicionalna, kar namiguje na to, da bomo Slovenci očitno Prešernovo sedmino na Obali praznovali tudi v prihajajočih letih.
 
Uroševa založba 1605 spada med največje techno in tech-house založbe na svetu, sam pa se v intervjujih vedno ponosno pohvali, da je njeno bistvo dajanje priložnosti nadarjenim producentom, ne glede na njihovo že doseženo slavo. Umek svoj vpliv na globalni glasbeni sceni tako družbeno odgovorno izkorišča za odpiranje vrat ne tako uveljavljenim talentom in nekaj od njih se jih bo predstavilo tudi 8. februarja. 
 
Lista nastopajočih je sestavljena pretežno ravno iz herojev Umekove založbe in v legendarnem izolskem klubu bo tako moč videti še imena kot so Stefano Noferini, Uto Karem, Olivier Giacomotto, "Fotr" pa se posebej veseli nastopa Španca Grooveboxa in Mariborčana Mika Valeta, saj je z njima nedavno izdal dve zelo uspešni izdaji pa tudi nasploh očetovsko pazi na razvoj njunih talentov.
 
 
Dance Lounge
UMEK
STEFANO NOFERINI
UTO KAREM
OLIVIER GIACOMOTTO
GROOVEBOX
MIKE VALE
DATAMINIONS
 
Mezzanine
SINIŠA TAMAMOVIĆ
HEARTIK
URBAN JERAM
SHARK
STANNY ABRAM
ALEX RANERRO
URKO
 
Vstopnice lahko kupite na tej povezavi.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Ambasada Gavioli, Izola
  • Kdaj?: 8. februar 2014, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav