download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Uršula Ramoveš in Fantje z Jazbecove grape na festivalu Keltika

Pevka in skladateljica Uršula Ramoveš je pred kratkim z zasedbo Fantje z Jazbecove grape objavila svoj četrti album Talisman, na katerem je objavljeno 8 novih pesmi in 5 izjemnih priredb. 
Za nove pesmi je Uršula tudi tokrat domiselno uglasbila poezijo svojega življenjskega sopotnika Janeza Ramoveša. Kot prvi single z albuma je predstavila pesem Elizabeta druga - izvrstna izvedba soneta Janeza Ramoveša, objavljenega v njegovi pesniški zbirki Čreda (Cankarjeva založba, 2010), v kateri so soneti posvečeni kravam. 
 
Na novem albumu Talisman, ki je nastajal zadnja tri leta, poleg Uršule in stalne zasedbe Fantje z Jazbecove grape (vokalist Metod Banko, tolkalec Marjan Stanić, pianist, harmonikar in vokalist Joži Šalej) sodelujeta tudi basist in kitarist Robert Jukič in tubist Goran Krmac. Na koncertu ob slovenskem dnevu državnosti pa bo novi album predstavila z osnovno zasedbo:
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Uršula Ramoveš in Fantje z Jazbecove grape
  • Kje?: Star plac, Cerkno
  • Kdaj?: 24. junij 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav