download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

V Cvetličarno tudi Prljavo kazalište

V ljubljansko Cvetličarno v četrtek, 28. 11. 2013 prihaja legendarna hrvaška skupina Prljavo kazalište! Po več kot 35 letih delovanja na glasbeni sceni ter neštetih koncertih in ploščah, jih bo Ljubljana lahko slišala v njihovi najboljši best of izdaji. 
Vse največje uspešnice skupine, med katerimi si gotovo lahko v spomin prikličete Crno bijeli svijet, Sve je lako kad si mlad, Heroj ulice, Ne zovi mama doktora, Mi pijemo, Zaustavite zemlju, Zadnja ruža Hrvatska, Marina, Pisma ljubavna in mnoge druge, bodo odzvanjale pozno v noč. Prljavo kazalište obljubljajo koncert poln emocij v slogu s svojimi številnimi uspešnicami. Vsekakor se obeta koncert legend, vreden obiska!
 
Leta 2008 so Prljavo kazalište izdali DVD z nastopa v Zagrebški Areni, kjer so promovirali zadnji studijski album Tajno ime, ki so ga poimenovali XXX godina, lani pa zadnjega z naslovom Možda dogodine, katerega skladbe bomo tudi prvič slišali v Cvetličarni 28.11.2013, seveda z mnogimi starejšimi uspešnicami.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Prljavo kazalište
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 28. november 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav