download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

V Ljubljano prihaja ABBA revival

V ljubljanskih Križankah bo junija koncert, posvečen legendarni švedski skupini ABBA, eni največjih pop skupin vseh časov, ki je svojo slavo doživela v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja.
V Križankah bodo oživele njihove največje uspešnice, kot so Waterloo, Mamma Mia, Knowing Me Knowing You, S. O. S, Chiquitita, Take A Chance On Me, Voulez Vous in številne druge. 
 
ABBA revival je ena najboljših tovrstnih skupin, ki vas z izvirno kostumografijo, plesno koreografijo, odlično interpretacijo popelje po zgodovini ABBE, ene najuspešnejših pop skupin vseh časov na svetu. Z nastopom v živo vas bodo z največjimi Abbinimi uspešnicami popeljali nazaj v stare dobre čase te glasbe.
 
Skupina ABBA je obdobju 1972–1982 kot najuspešnejša švedska  skupina vseh časov prodrla na celotni svetovni trg,  prodala več 10 milijonov plošč, kar jih uvršča med svetovne rekorderje. ABBA so bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. 
 
Na glasbeni sceni so se prvič pojavili z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 1974 s skladbo Waterloo. Njihov vzpon se je začel leta 1975 s skladbo S. O. S., na svetovni vrh pa jih je pripeljala skladba Mamma Mia. Posneli so osem originalnih albumov in jih izdali v rekordnih nakladah.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: ABBA revival
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: 19. junij 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav