download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zabranjeno pušenje po treh letih znova v Ljubljani!

Zabranjeno pušenje bo 20. aprila v Kinu Šiška po treh letih izvedlo svoj prvi samostojni koncert v slovenski prestolnici. V zadnjih mesecih klubske turneje zasedba beleži izjemne odzive publike, vsekakor pa je potrebno omeniti tudi razprodane nastope v The Quarterju v Novem Sadu in beograjskem Domu Omladine.
Pred samim koncertom pa bo legendarna ekipa na ogled postavila tudi razstavo novega primitivizma z naslovom Novi primitivizam za početnike z otvoritvijo v ponedeljek, 15. aprila, prav tako v Kinu Šiška. Razstava, ki obsega 70 avtentičnih eksponatov, bo uvod v koncertno dogajanje in bo v pomoč vsem tistim, ki še ne vedo, kako je pred 30 leti zaživelo eno najpomembnejših gibanj v tem delu Evrope, katerega pomemben del predstavlja prav Zabranjeno pušenje. Razstavo si boste lahko ogledali do dneva koncerta. 
 
Revolucionarno razpoloženje pa ni prisotno le med publiko, temveč tudi v vrstah Pušenja: "Gospodinje, matere, žene, delavci! Z multimedijskim in multikulturnim multispektaklom bomo z razstavo Novi primitivizam za početnike rekapitulirali naše delo in naredili glasbeni časovni stroj za našo drago publiko v Ljubljani!", jasno in glasno sporoča Sejo Sexon vsem tistim, ki boste z njim in celotnim bendom 20. aprila prepevali kultne hite Zabranjenega pušenja.
 
Bend, ki je leta 1980 nastal iz skupine mladih, ki so skupaj delili gimnazijske klopi, ulico in igrali v garaži, ima za sabo dolgo in bogato kariero. Devet studijskih albumov, tri kompilacije in dva live albuma potrjujejo, da gre za eno največjih glasbenih imen v tem delu Evrope. In ni dvoma, da bo trenutna zasedba v sestavi Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert  Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) in Klo (Dejan Orešković), tudi tokrat svojim oboževalcem pripravila nepozaben koncert.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Zabranjeno pušenje
  • Kje?: Kino Šiška, Ljubljana
  • Kdaj?: 20. april 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav