download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Začetek praznovanja 10. obletnice skupine The Tide

Začetek praznovanja 10. obletnice skupine The Tide
Foto: Žiga Koritnik
V sklopu festivala Carniola se v letnem gledališču Khislstein obeta prav poseben večer s kranjsko skupino The Tide. Že deset let prepletajo glasbene zgodbe in zadnje mesece intenzivno pripravljajo novi studijski album. Del albuma, ki bo sicer izšel jeseni, bo premierno mogoče slišati ravno na festivalu Carniola. 
Da bodo oči še bolj odprte, so The Tide za tokratni koncert združili moči s priznanima oblikovalcema Kitsch-Nitsch, ki bosta poskrbela za vizualni dotik - projekcije, ki bodo dale živi glasbi dodatno svežino in pogled na glasbo. Skupaj z ekipo Kitsch-Nitsch pa bo režijo in scensko podobo prevzel njihov že udomačeni režiser videospotov Miha Knific. Poleg novega materiala boste lahko ob spremljavi vizualnih učinkov slišali tudi pesmi iz plošč Love & Trust in Kings of the hill.
 
"Gre za edinstveni koncert, katerega koncept in projekcija sta bila pripravljena samo za tokratni koncert na festivalu Carniola," pravijo The Tide.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: The Tide
  • Kje?: Letno gledališče Khislstein
  • Kdaj?: 14. junij 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav