download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zaključni zur Poletja v Bukowci s skupinama S.A.R.S. in Manouche

Plesni ritmi, jazz, swing, blues, reggae, hip-hop, pop-rock, traditional balkan folk. Vsega tega boste deležni v enem večeru. Kako? S skupinama S.A.R.S. in Manouche, 31. avgusta na Poletju v Bukowci.
Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.), srbski band mlajše generacije, se vztrajno prebija na vrhove vseh glasbenih lestvic. Sedemčlanska zasedba je v letu 2012 prejela nagrado MTV Double Platinum Award za videospot pesmi Perspektiva. Leta 2013 so izdali nov album Kuča časti. Nove uspešnice in stare nepozabne hite predstavljajo na turneji po celotnem Balkanu in širše. 
 
Uspešnicam skupine S.A.R.S. bodo priključili sexy ritme slovenske retro dance skupine Manouche. Še preden so konec leta 2012 izdali svoj prvi album z naslovom Kje si lubi?, so s svojimi energijsko nabitimi singli, v katerih se prepleta electroswing, house in gipsy, popolnoma obnoreli publiko, kjerkoli so se pojavili. Nase so spektakularno opozorili v maju 2012, ko so kot predskupina francoske glasbenice ZAZ nastopili v ljubljanskih Križankah, od tu dalje pa je pot vodila le še strmo navzgor. Številni hiti Kje si lubi?, Bi šla naprej?, Resnična romansa, Superfajn in pripadajoči video spoti so osvajali najvišja mesta glasbenih lestvic, novembra 2012 pa je vzporedno z novim albumom na spored prišel tudi veliki koncert v ljubljanski Cvetličarni. V letu 2013 gre kolektiv Manouche s polno paro naprej. V sestavi frontmana in kitarista Robija Pikla, DJ-ja Marca Grabberja, virtuoza na trobenti Luka Ipavca, prelestne Petre Trobec na harmoniki in prekaljenega mačka na basu Krešimirja Tomeca bodo tudi za vas priskrbeli divjo in vročo zabavo!
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: /
  • Kje?: /
  • Kdaj?: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav