download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zaklonišče prepeva ta petek v Orto baru

Zaklonišče Prepeva se bodo na odru Orto festa predstavili v akustični izvedbi ta petek, 5. aprila ob 22h. Prvih 30 kupcev vstopnic bo brezplačno prejelo CD skupine!
Poleg standardnih, revolucionarnih hitov bodo predstavili tudi nekaj novih skladb s prihajajočega albuma. Sicer pa letos mineva 18 let, odkar so novogoriški rockerji na gimnaziji Vič v Ljubljani odigrali svoj prvi koncert. Pevec Vanja Alič je s svojimi besedili v srbohrvaškem jeziku marsikoga šokiral. Ljudje so ga iskreno vzljubili ali pa jim je šel na živce, saj je s svojimi politično in socialno obarvanimi temami pri mnogih vzbujal občutke nelagodja. Razkrivali so tabuje in se poigravali z ikonografijo, ki je bila v tistem času povsem nepriljubljena.
 
Skupina je vztrajala pri svojem in pridno izdajala albume, ki so rojevali nove in nove uspešnice. V 18 letih se jih je nabralo dovolj za zbirko najboljših avdio- in videoposnetkov, ki jih je skupina Zaklonišče Prepeva izdala na najnovejšem albumu (z naslovom Bolje ne bo nikoli). Fantje so trenutno v fazi snemanja novega studijskega albuma. 
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Zaklonišče prepeva
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 5. april 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav