download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Že šesti Kromberški punt

Že šesti Kromberški punt
Foto: Manca Jevšček
Tradicionalna enodnevna družbeno-kulturna prireditev Kromberški punt, bo letos izpeljana že šestič zapored.
Druženje raznih generacij, interesnih skupin in okusov pod junijskimi zvezdami na enem mestu je tisto, kar prireditev dela privlačno za lokalne, regionalne in tudi obmejne obiskovalce. Prireditev je zmes scenskih in ob scenskih umetnosti kot so gledališče, performans in glasba. Vsakoletni podnaslov je povezava prireditve z aktualnimi družbenimi dogodki, zato v letošnjem letu organizatorji niso mogli mimo velike tristote obletnice Tolminskega punta.
 
Tudi sami se namreč čutijo poklicane k obujanju puntarske misli in dejanj, ki so pred tolikimi leti poenotile prebivalstvo celotne Goriške. Letos bodo nastopili: Kulturno društvo Domovina OSP s komedijo OBLAST, avtorski duo Bakalina iz Čadrga, lokalna punk rock-reggae-metal-ska skupina Elvis Jacskon ter ameriška skate hip-hop crossover pop punk skupina OPM (s svojim drugim nastopom v Sloveniji). Vabljeni na Punt, ljudsko vrelišče družbenega, kulturnega in KREA-tivnega razmišljanja. 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Amfiteater gradu Kromberk
  • Kdaj?: 24. junij 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav