download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zoran Predin v SiTi Teatru z jagodnim izborom

Kantavtorska kariera Zorana Predina traja že 37 let. V tem času je napisal več kot 300 pesmi. Za koncert z naslovom Na svoji strani, ki bo 8.aprila ob 20h v Siti Teatru BTC centra v Ljubljani, je Zoran napravil jagodni izbor. 
Tistim, ki jih mora zaigrati in zapeti na vsakem koncertu, je dodal šopek tistih, rahlo zanemarjenih, ki so svoje verze skrivajo za izbrance. Venček ljubezenskih, zafrkantskih in nekaterih prepovedanih bo publiko nedvomno privabil k skupnemu prepevanju, v katerem se rade utrnejo tudi kakšne solze sreče, ki nam preženejo črne misli in skrbi. 
 
To je pa tudi osnovni namen Zoranovega koncerta. Prižgati luč dobri volji in dvigniti sredinec malodušju. 
 
Zoran bo skozi najave pripovedoval zgodbe o nastanku posameznih verzov, refrenov in melodij, publiki zapel tudi kakšno čisto novo in celo na oder povabil tudi samega sebe. Posebni gost koncerta bo namreč Tilen Artač. Nihče ne ve, kaj vse bo publiki njuno sodelovanje prineslo. Kdor bo to zamudil, si bo sam kriv.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Zoran Predin
  • Kje?: SiTi Teater, Ljubljana
  • Kdaj?: 8. april 2016
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav