download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Brezplačno na festival GorA RockA

Že ta konec tedna, od petka, 22. 6. do nedelje, 24. 6. 2012, bo festival GorA RockA na Šentviški planoti (v Občini Tolmin) postregel z odličnim glasbenim izborom skupin. Nastopili bodo Prljavo kazalište, Pankrti, Niet, Mi2, Let3, Zablujena generacija, Zmelkoow, Banditi, After Burn, Clade, Backstage in Hollywood Rose (G N'R tribute skupina).
Gotovo vas bo navdušil tudi bogat spremljevalni program s športnimi igrami in drugim. Posebnost festivala – poleg prekrasne narave in ostalih naravnih lepot – je tudi zastonj zajtrk in polovična cena kosil. Seveda je v ceno všteto kampiranje v tem prekrasnem predelu Slovenije, na tej predalpski planoti z odličnim razgledom. Še posebej, če še niste bili tam, je obisk skoraj nujen. In ker gre za dobrodelni festival, je dobra volja še toliko bolja, v to lahko verjamete! In kot pravijo organizatorji: Tresla se bo gora, špilal se bo rock!.

Skupaj z organizatorji pa smo za vas pripravili nagradno igro. Lastniki brezplačne vstopnice so: Andreja, Erik, Gašper, Branka, Andrej in Eva! Čestitamo. O podrobnostih vas obvestimo na mail.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav