download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Majke in Partibrejkers za vas brezplačno

Cvetličarna v Ljubljani bo že ta petek, 22. februarja 2013 ob 21.00 gostila dve zveneči imeni rokenrol scene nekdanje Jugoslavije, ki glasbene odre treseta že desetletja. Partibrejkers bodo v Sloveniji zabeležili 30. obletnico delovanja, Majke pa v pravi rokenrol maniri predstavili svoj zadnji album Teške boje, ki je sicer izšel že konec leta 2011.

Oba benda imata za seboj neverjetno rokenrol zgodbo, polno zvenečih nazivov, ki so v njuno smer leteli z vseh strani. "Nacionalni rokenrol fenomen!" domači in tuji mediji hvalijo Majke. "Prvi album Partibrejkersov je mojstrovina, ki ima še danes posebno mesto v glasbeni zgodovini nekdanje Jugoslavije," pa o sebi že trideset let poslušajo Partibrejkersi. Po koncertu pa boste deležni pravega rock after-partyja s Faunovim popoldnevom.

V sodelovanju z oragnizatorji smo za vas pripravili dve nagradni vstopnici. Največ sreče sta tokrat imela Patricija Keržar in Jurij Vončina. Čestitke.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav