download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

nagrada: NAGRAJENCI IGRE: Z ZAROLAJ.SI NA POLETNO SPLASH POKOVKO

sotocjekarto117. in 18. julija 2010 se bo zgodil največji osvežilno vroč glasbeni dogodek tega poletja. Poletna Splash Pokovka 2010 bo v dveh dneh v Tolminu gostila skoraj 50 priznanih didžejev iz petih držav, Slovenije, Italije, Hrvaške, Nemčije in Srbije, ki bodo več tisoč glavo množico greli na kar treh različnih plesiščih. Vzporedno s plesno zabavo bodo organizirane kreativne delavnice, športne aktivnosti in največji "after party" s piknikom, poskrbljeno pa bo tudi za brezplačno taborjenje.


Glavna zvezda dogodka bo Gramophonedzie (Marko Miličević), srbski veteran s petnajstletnimi izkušnjami, ki trenutno osvaja svetovne glasbene lestvice s hitom Why Don’t You, ki je predelava skladbe iz leta 1942, vokal pa je skladbi posodila Peggy Lee.
House pesem s pridihom starih zvokov swinga mu je prinesla tudi založniško pogodbo z založbo Virgin/Positiva. DJ, ki je delil oder z zvenečimi imeni kot so Bob Sinclar, Derrick Carter, Junior Jack, David Morales, Basement Jaxx, Tom Novy, Axwell in Roger Sanchez, bo kmalu ogrel tudi slovensko občinstvo. Ob izdatni domači podpori artistov kot so Veztax, Andrew Technique, Ian F., Psiho, Alex Long, Aleksij, Robert G. Roy, Symann in številnih drugih odmevnih domačih in tujih imenih, bo še tako zahteven poslušalec sodobne elektronike potešen do največje mere.

Nagrajenci so:
- 3× prost vstop na Poletno splash pokovko 2010: Tina Idzig, Aleč Černigoj, Lea Kolar
- 3× zgoščenka Poletne splash pokovke 2010: Ana Kroflič, Lea Remic, Matevž Lokar


Vsem nagrajencem iskrene čestitke!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav