download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

nagrada: REZULTATI IGRE ZA PROST VSTOP NA KONCERT DMP V KINU ŠIŠKA

DMP11Skupina Društvo mrtvih pesnikov (DMP) bo v sredo, 20. oktobra 2010, ob 21.00 v ljubljanskem Kinu Šiška v sodelovanju z Valom 202 pripravila glasbeni spektakel, poimenovan Krog ob 20. obletnici delovanja. DMP bodo na koncertu zaigrali celotno novo ploščo in številne skladbe iz njihovega 20-letnega ustvarjalnega glasbenega obdobja.


Basist skupine Tomaž Koncilija je dodal: "To pa ni vse. Spodobi se, da za 20-letnico zaigramo okroglih 20 pesmi, se pravi da bomo dodali še 7 skladb po našem izboru, večinoma z albuma Vojna in mir, v dogovoru z gosti pa bo morda sledilo še kakšno glasbeno presenečenje."

Za gledalce pripravljajo povsem drugačno odrsko postavitev, kot so je navajeni v Kinu Šiška: oder bo na sredi dvorane z dodatnim ozvočenjem Festivala Novo mesto, tako da bodo lahko obiskovalci koncerta v pristnejšem stiku z bendom. Na koncertu bo tako lahko le 500 ljudi. Vse skupaj bo spremljala konceptualna vizualizacija in svetlobna animacija.

Naloga: Do petka, 15.10., pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. mail z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, tel, številka).

Med vemi prejetimi sporočilo smo izžrebali dve srečnici, ki si bosta lahko brezplačno udeležili koncerta skupine DMP. To sta Andreja Penko in Katja Pahler. Čestitamo.


Kdo? Društvo Mrtvih Pesnikov
Kje? Kino Šiška, Ljubljana
Kdaj? 20.10. ob 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav