download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nagrade

Z Zarolaj.si na valentinov koncert Borisa Novkovića

Na Valentinovo, v petek, 14. februarja 2014, bo v ljubljanski Cvetličarni prav poseben koncert, namenjen vsem zaljubljenim in tistim, ki si to šele želijo biti, saj bo Ljubljano po dolgih letih obiskal neprekosljivi romantik, en največjih sodobnih hrvaških piscev glasbe in kantavtorjev, ki je segel v srca številnim poslušalkam in poslušalcem – Boris Novković z Nočno stražo. 

Comments ()
Preberite več...

Zarolaj.si podarja dve festivalski vstopnici za Schengenfest

Še nekaj dni je do pričetka letošnjega Schengenfesta v Vinici v Beli krajini, ki bo potekal od 2. in 4. avgusta 2013. Žal so odpovedali svoj nastop Triggerfinger (zaradi višje sile - kot so navedli - kar obžalujejo in upajo, da se vidimo naslednje leto), medtem pa organizator pospešeno išče zamenjavo zanje. Na kar treh odrih boste razvajani s strani 38 vrhunskih glasbenih skupin in didžejev, seveda pa je na našem najbolj seksi festivalu poskrbljeno za dodatne aktivnosti, predstave, kot tudi kopanje v prekrasni Kolpi, na voljo pa je jedača in pijača po zelo ugodnih cenah!  Comments ()
Preberite več...

Z Zarolaj.si na koncert Zaz v Puli

Francoska pevka se bo na promocijski turneji zadnjega  albuma Recto Verso ustavila tudi v Puli, kjer bo v enem najlepših amfiteatrov na svetu 14. avgusta predstavila nove pesmi, kot tudi stare uspešnice! Prepričani smo, da odra ne bo zapustila brez njene svetovne uspešnice Je Veux!
Comments ()
Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav