download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

2B z novim singlom Figure v škatlah

Belokranjsko skupino 2B sestavljamo trije bratje - Jernej, Gašper in Primož, ime pa izhaja iz naše hišne številke. Delujemo od leta 2009, ko smo prvič nastopili na festivalu Schengenfest, trenutno pa smo v zaključni fazi izdaje našega drugega avtorskega cedeja, ki bo nosil zrcalni naslov B2.
Pesem Figure v škatlah govori o previdnosti pri odločanju svoje življenski poti in o tem, da naj ne nasedamo vsakemu ki obrača besede ter nam ponuja občutek lažne sreče. Dvakrat premislimo preden se odločimo, kam bomo usmerili svoj korak.
 
Pesem je napisal in uglasbil Gašper Mihelič, ki je tako kot brat Jernej, avtor skladb za skupino 2B. Aranžma je delo Primoža Miheliča in je bil skoraj v celoti posnet v našem domačem studiu. Za razliko od vse prejšnjih skladb, ki smo jih v celoti napisali, izvedli in posneli sami, sta nam tokrat priskočila na pomoč gospod Gal Gjurin kot izvršni producent, svetovalec in navsezadnje tudi kot založnik diskografske hiše HAD ter gospod Nace Junkar, ki nam je pomagal kot pevski pedagog in producent pri snemanju vokalov.
 
2B - Figure v škatlah

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Pesem hkrati tudi napoveduje izzid novega cedeja, ki bo nosil zrcalni naslov B2. Za končno zvočno podobo plošče B2 pa bo poskrbel producent Gal Gjurin. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav