download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

3Čelos in Klemen Bunderla v singlu Lepo je

Črno – belo in še kako spolirano zasedbo 3Čelos sestavljajo Sašo Kronegger, Matic Marinko in Gregor Gerbec. Dolgoletni prijatelji, ki jih že od nekdaj druži velika ljubezen do glasbe, so nam pred nekaj meseci predstaviti svojo Madamme, ki se je tako dobro prijela, da je moralo slediti nadaljevanje. Ker pa nobena ljubezenska zgodba ni enostavna, se je tudi tu zgodil zanimiv zaplet. In kdo se jim je zapletel v strune? 
V novi skladbi Lepo je predstavljajo različna pogleda na isto žensko. Da bi pogleda jasno razmejili, so k sodelovanju povabili radijskega voditelja, pevca in igralca Klemna Bunderlo, ki se je s tremi čeli zelo dobro ujel. Ideja o glasbenem sodelovanju je padla že ob njihovem prvem srečanju – na Angelski zabavi, kjer je, kljub ogromnemu številu seksi in v spodnje perilo oblečenih lepotic, beseda med njimi tekla predvsem o glasbi.
 
"Besedilo predstavlja pogleda dveh moških na isto žensko. Eden je z njo v zvezi, drugi pa si želi, da bi bil. Oba jo opisujeta, vsak na svoj način, do trenutka, ko se izkaže, da govorita o isti osebi. Ideja za besedilo je nastala ob razmišljanju, kako opisati žensko z različnih vidikov, hkrati pa ohraniti zabavno noto. Pri tem se je ponudila odlična priložnost, da besedilo postane dialog, zato smo povprašali Klemna, če bi bil pripravljen sodelovati z nami," so o skladbi povedali člani skupine 3Čelos. 
 
Tako kot pri Madamme so tudi tokrat avtorji glasbe in besedila člani skupine sami. Pri aranžmaju in produkciji so sodelovali s Cvetom Polakom, končno podobo skladbe pa je sooblikoval Toni Juri.
 
3ČELOS FEAT. KLEMEN BUNDERLA - Lepo je 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Skladba je bila premierno predstavljena na Viktorjih 2013, kjer so se 3Čelos in Klemnu na odru pridružile tudi plesalke. Za pravi mini spektakel so poskrbele Karin Putrih, dvojčici Jasna in Katja Glažar, Urška Matušin in vrhunska Sara Mlakar. Za odrsko koreografijo je poskrbela mojstrica plesnih korakov Azra Selimanović iz plesne šole Libero. 
 
Takoj po nastopu je voditelj Tadej Toš o videnem in slišanem povedal: "3Čelos, dečki zelo izvirno ime, mislim, da ne obstaja nikakršna možnost, da bi vas kdo kdaj s kom zamenjali … ker če tak' pogledaš, je 3Čelos dosti boljše od 2Cellos, ne? Če te kdo vpraša kaj je boljše: 2000 ali 3000 evrov? Kaj je boljše: 2Cellos ali 3Čelos - ja 3Čelos! Pa sploh čelotov nimajo … Uspeh zagotovljen. Mislim, da vas bo Elton John poklical naslednji teden …"
 

 

 

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav