download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

3Čelos predstavljajo svojo Madamme

3Čelos predstavljajo svojo Madamme
Foto: Marko Delbello Ocepek
3Čelos so trije uspešni 40-letniki, ki so najprej naredili poslovno kariero, zdaj pa so se odločili, da bodo uspeli še tam, kjer so nekoč že postavili temelje – v glasbi. Zase z nasmeškom pravijo, da so malo starejši boy band in da so pri štiridesetih še kako mladi in zelo perspektivni.
Zasedbo sestavljajo Sašo Kronegger, Matic Marinko in Gregor Gerbec, ki so pred leti že delovali v dveh glasbenih skupinah. Matic je bil član zasedbe Šundr, Gregor in Sašo pa sta igrala v skupini Ministri. Čeprav sta si bili zasedbi nekakšna konkurenca, so fantje ponosno povedali, da so že takrat kljub vsemu sodelovali. Bolj ali manj redno so igrali do prihoda otrok, potem pa so svoje delovanje "zamrznili" za nedoločen čas. Sedaj, ko so si poslovno in zasebno uredili življenja, so se "odtalili" in se vračajo na slovensko glasbeno sceno!
 
3ČELOS - Madamme

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav