download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

3SOMS v singlu Neznani svet

Dokaj sveža glasbena zasedba z žgečkljivim imenom 3SOMS, predstavlja svoj drugi radijski single z naslovom Neznani svet. Vokalisti Marko, Nina in Maja sledijo zadani rdeči niti clubbing dance - pop glasbe, ki je podkrepljena s kvalitetnim slovenskim besedilom.
Novi single je nadgradnja prvega - Poletna noč saj zasedba ostaja predana fuziji dance glasbe z vložki živega solističnega saksofona, ki daje skladbi širšo dimenzijo. Kreativni proces je trajal kar nekaj mesecev, saj se zasedba projektov loteva strogo profesionalno in nič ne prepuščajo naključjem. Besedilo, katerega je napisal Marko, se dotika zdaj popularne tematike zapuščanja države in iskanja boljše prihodnosti.
 
"Iskali smo tematiko, ki je ljudem blizu in da to ni ljubezen. Vse več je mladih, ki zapuščajo državo in in odidejo v neznane kraje iskati boljši jutri. Skladba Neznani svet je namenjena tistim, ki so se opogumili, spakirali kovčke in odšli na lov za novimi priložnostmi v neznani svet" pravijo 3SOMS.
 
3SOMS - Neznani svet

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav