download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Adam predstavljajo novo skladbo Sredi Ljubljane

Adam predstavljajo novo skladbo Sredi Ljubljane
Foto: Jani Ugrin
Skupina se po dvoletnem premoru vrača na radijske valove, tokrat z udarnim komadom Sredi Ljubljane.
Pesem na lahkoten način opisuje sodobno družbeno stanje in temelji na trdni ritmični osnovi ter preprosti melodiji.
"Najbolj zabavni so bili komentarji poslušalcev, večinoma znancev, o vsebinskem pomenu skladbe", so nam zaupali člani, "nekateri so namreč besedilo navezali na begunsko krizo, drugi na razvpite kvote, tretji zgolj na divje nočne zabave. Ko smo imeli toliko različnih interpretacij, smo vedeli, da smo ustvarili nekaj, kar se bo ljudi vsaj deloma dotaknilo, tako kot se je nas med ustvarjanjem."
 
Sredi Ljubljane je premierna skladba in je ena izmed petih, ki bodo izšle v sklopu albuma z naslovom Izgubljeno s satelitom. Na vprašanje, kako se bo drugi album razlikoval od prvenca, so povedali: "Na albumu Alfa je šlo za izbor skladb, ki so se na nek način valjale doma v predalu, kar pomeni, da so kar nekaj časa čakale na svojo zvočno podobo. Tokrat so vse skladbe plod kratkega časovnega obdobja in so nastale na poti. Gre preprosto za to, da je čas med idejo in posnetkom krajši. Na ta način lahko ohranimo maksimalno svežino pesmi. Zato tudi nastajanje albuma poteka v sklopih."
 
ADAM - Sredi Ljubljane

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav