download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Adam z novim singlom Cesar je še vedno nag

Adam z novim singlom Cesar je še vedno nag
Foto: Jani Ugrin
Po uspešnem prvencu z naslovom Alfa in obsežni Alfaturneji, ki je obsegala preko 60 koncertov, so se Adam zbrali v svojem ustvarjalnem okolju starega Gradu Kodeljevo in posneli skladbo Cesar je še vedno nag.
Prvenec Alfa so kritiki med drugim imenovali za "nov mejnik v slovenskem glasbenem prostoru", saj ga poleg inovativne produkcije odlikuje tudi svežina v glasbi, Alfaturneja pa je obsegala vse pomembnejše domače festivale z gostovanjem v tujini in je skrbno dokumentirana pod budnim očesom priznanega fotografa Janija Ugrina.
 
Ker je bil že na prvencu ustvarjalni duh skupine dokaj nemiren (na plošči je namreč poleg klasične udarne rockovske zasedbe moč slišati tudi kopico netipičnih glasbil kot so prave cerkvene orgle, stari sintesajzerji, teremin, timpani, ipd.), so glasbeniki svoje popotovanje evidentirali v obliki Alfabloga, serije kratkih dokumentarnih filmov, ki odkrivajo zanimiva ozadja nastankov posameznih pesmi.
 
Sredi avgusta letos so Damir Lisica, Peter Dekleva, Anej Kočevar in Gregor Jakac spet združili svoje glasbene in prijateljske moči ter posneli povsem novo skladbo z naslovom Cesar je še vedno nag. O sami skladbi nam je četverec zaupal, da ostaja zvest "naredi sam" načinu dela, saj so za produkcijo in popolno zvočno sliko poskrbeli spet sami in da jo še posebej posvečajo tistim, ki si, v času evropskega prvenstva v košarki, ki ga v Sloveniji gostimo, ne morejo privoščiti blišča in praznovanja, si pa želijo okrepiti kolektivni duh dežele.
 
ADAM - Cesar je še vedno nag

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav