download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aleksander Novak je svojo novo pesem Da Bi posvetil hčerki

Vse bolj priljubljeni kantavtor Aleksander Novak se je javnosti prvič predstavil s pesmijo Petlja, ki sta jo odpela skupaj z Aniko Horvat. 
Od takrat je izpod njegovih rok nastalo že nekaj pesmi, ki bodo krasile njegov prihajajoči drugi album. Tokrat je z glasbeno ekipo priljubljene televizijske oddaje Moja Slovenija ter pod producentsko taktirko Gabra Radojevića (studio Parametrik) posnel novo pesem z naslovom Da Bi in jo posvetil svoji hčerki. 
 
"Besedil sicer ne-rad razlagam in načeloma tega ne počnem, v tem primeru pa vendarle želim izpostaviti dejstvo, da skladbo v prvi vrsti posvečam svoji hčeri. Obenem pa odkrito verjamem, da boste v njej našli del sebe in svojih najbližjih tudi vi," je povedal Aleksander in dodal: "Odlično je bilo sodelovati s tako vrhunskimi glasbeniki kot so Jure Pikl, Anže Langus Petrovič, Jure Rozman, Boštjan Grabnar in Rudi Bučar. Vsak je pesmi doprinesel tisto nekaj in zgodbo popeljal še naprej."
 
ALEKSANDER NOVAK - Da bi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav