download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aleksander Novak nadaljuje samostojno pot s skladbo Več kot 1000 besed

Skladba z naslovom Več kot 1000 besed, je po skladbah Da bi in Kako se počutiš, še tretja po vrsti v tem  letu, ki jo Aleksander Novak pošilja v poslušanje. Je tudi šesta na poti do novega albuma, ki ga z izjemnim prijateljem, producentom Gabrom Radojevičem pospešeno pripravlja v studiu Parametrik v Prešnici.
"Še naprej ostajam zvest svojim notam, besedam in sodelujem z glasbeno zasedbo izvrstnih glasbenikov (Grabnar, Langus, Pikl in Rozman), ki plemenitijo moje kantavtorsko delo. Vzemite si čas in mi prisluhnite, pa ne zato, ker sem slaboviden, ampak zato, ker preprosto sem. Poudarjam pa, da bi bil brez svoje hude slabovidnosti, veliko siromašnejši. Veste, to kar pojem, je najlepše kar mi je bolezen dala."

ALEKSANDER NOVAK - Več kot 1000 besed

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav