download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aleksander Novak predstavlja skladbo Kako se počutiš

Kako se počutiš, je naslov nove pesmi Aleksandra Novaka, s katero želi kantavtor nagovoriti srca tistih, ki se želijo približati sebi in ki si želijo marsikaj izreči, vendar nekako ne najdejo tistih pravih besed.
13 črk, združenih v tri besede, se lahko slišijo kot iskreno vprašanje ali vljudnostna fraza. Mnoge besede so del našega vsakdana, vendar jih pogosto preslišimo in tako razvrednotimo. Zgodi pa se, da jim včasih vendarle namenimo kanček pozornost in jih iskreno, s pristnim zanimanjem v srcu, izrečemo osebi, ki jo imamo radi. 'Kako se počutiš?'
 
"Z vsako novo pesmijo si želim, vsaj za trenutek pritegniti pozornost poslušalca. Vsaj za trenutek ga želim odpeljati na izlet, kot se rad izrazim. V pesmih uporabljam preproste besede, saj si želim, da bi jih ljudje takoj razumeli. Kljub temu pa v njih vedno nekaj malega skrijem in kdor tisto zares najde, me ima lahko resnično rad," o svojem ustvarjanju razkriva Aleksander. 
 
Glavna nit vseh Aleksandrovih pesmi je ljubezen, to je tisto, kar ga žene naprej in mu daje krila: "Ljubezen ni utopija in ni nerazložljiva. Ker če bi to bila, ljudje o njej ne bi govorili in pisali. Tako se ljubezen v resnici spreminja, in na novo odkriva, zgolj in samo skozi čas," pravi Aleksander in dodaja: "Če s svojo ustvarjalnostjo lahko pomagam, da se človek ne oddalji od sebe ali da celo najde pot nazaj k sebi, potem sem dosegel to, kar sem iskal ... srce."
 
ALEKSANDER NOVAK - Kako se počutiš

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav