download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alex Volasko z novim singlom V hiši večnih sanj

Glasbenik, ki že štiri leta aktivno soustvarja slovensko glasbeno sceno, predstavlja novo pesem.
Naslov nove pesmi je prispodoba in kot je Alex ob izidu pesmi povedal: "Pesem govori o tem, da je lepo imeti nekoga vedno ob sebi. Hiša ponazarja odnos v katerem se počutiš varnega. Če ni tega občutka, se hitro počutiš izgubljenega in vsako jutro lahko postane pusto in monotono. Začnimo dan s preprostim nasmehom. V kolikor še nimamo ljube osebe v svojih hiši večnih sanj, jo bomo z nasmehom hitreje privabili. V hiši večnih sanj na svet vedno gledamo le pozitivno, zato si želim, da bomo nekoč vsi skupaj zaživeli v tem duhu."
 
Nova pesem V hiši večnih sanj priljubljenega pevca, ki smo ga vsako soboto spremljali oddaji Moja Slovenija, tako kot predhodna singla Song ter Prižigam luči utrjuje pot novemu albumu. 
 
Alex je debitantski album Tvoji nasmehi, izdal pred dobrim letom in več kot odlično lansiral uspešnice: Tvoji nasmehi, Kratek dih, Najin trenutek, Pravljica, A bi z mano šla, Da da di da, Ptice.
 
Zagon pri ustvarjanu novih besedil in glasbe mu je dala tudi prejeta nagrada za najboljšega mladega izvajalca oziroma avtorja 2013 na Melodijah morja in sonca za pesem Tam na obali, v 2014 se lahko pohvali s sodelovanjem na Slovenski popevki in nastopu na gala koncertu Poletna noč.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav