download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alex Volasko predstavlja Song

Mladega glasbenika in avtorja Alexa Volaska mnogi poznajo iz priljubljene družinske oddaje Moja Slovenija, ki je poleg študijskih obveznosti in sinhronizacije risank lansko pomlad izdal debitantski album Tvoji nasmehi, iz katerega je predstavil skladbe A bi z mano šla, Najin trenutek, Kratek dih, … že v poletnih dneh pa je na Melodijah morja in sonca s singlom Tam na obali prejel nagrado Danila Kocijačiča za najboljšega debitanta.
V novem letu Alex želi pokazati live zvok kot ga čuti on in ga slišijo poslušalci na njegovih koncertih, zato je tudi za novi singel svojo spremljevalno ekipo (Jimmy Blackmor, Lan Štrucl, Žiga Ravšelja in Jure Dolami) povabil v studio, kjer so posneli glasbo brez dodatkov in popravljanja!
 
V glasbeno 2014 Alex vstopa s singlom Song o katerem je povedal: "Preprosta pesem, potrebuje preprosto ime," ki je zgodbo pesmi opisal takole: "Za moje srce si še vedno edina melodija, ki jo poznam. Moj Song, song sreče. In ko sem že mislil, da sem te za vedno izgubil, si se prikazala pred vrati. Nisi vedela, da ta ljubezen globoko v meni še gori. In jaz ne, da v tebi."
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav