download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Andrej Šifrer s singlom Naj se je, pije, uživa in počiva

Andrej Šifrer je konec prejšnjega meseca na radijske postaje poslal še kako aktualen single Naj se je, pije, uživa in počiva. 
Skladba avtorja ponovno vrača v njemu znano okolje – kritično pesništvo (se še spomnete skladbe Umrla je država?). Andrej v skladbi jasno in glasno izrazi svoje mnenje in dodaja: "Mislim, da je eno najtežjih poglavij v učbeniku civilizacije vedenje, da lahko spoštuješ in ceniš tudi tistega, ki se ne strinja s teboj. Na žalost se te lekcije voditelji na najvišjih družbenih položajih niso naučili. Uvedli so kulturo sovraštva in maščevanja, namesto, da bi preganjali plenilce državnega in nekoč skupnega imetja. Blagostanje so zapravili in posledično ljudi pahnili v revščino. Na ta njihova početja ljudje nimamo več nobenega vpliva." Skladbo je skupaj z Andrejem spisal Jani Hace, ki je poskrbel za njen aranžma. 
 
Skladba je le uvod v večjo zgodbo – Andrej Šifrer konec meseca septembra izdaja nov studijski album (zadnjega, Lipicanci, je izdal leta 2009)! 
 
ANDREJ ŠIFRER - Naj se je, pije, uživa in počiva

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav