download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anette s simpatičnim singlom Danes

Danes je nova simpatična pesem Anette, nove pevke na slovenski popularno-glasbeni sceni.  
Anette, sicer diplomantko prevajalstva, glasba spremlja že od malih nog. Z devetimi leti je začela z učenjem klavirja in nadaljevala z urami solo petja.  Najprej na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, nato pri prof. Kristini Oberžan in nekaterih pevskih delavnicah, od katerih velja izpostaviti izpopolnjevanje pri prof. Mateji Mackenzie, ki je študirala v Londonu in poučuje moderne glasbene sloge od popa, r'n'b-ja, soula, jazza in gospela. Anette tudi sama ustvarja avtorsko glasbo, leta 2011 pa je izdala pesniški prvenec Za vsako drevo raste pesem. 
 
Danes je nastala iz osamljene klavirske fraze, kasneje nadgrajene v ritmično melodijo, katere pozitivno besedilo je res kot kavna žlička upanja, ki zna hitro zlesti pod kožo in polepšati dan. Barva Anettinega vokala in doživeta interpretacija se odlično podata razigranemu napevu, ki že ob prvem poslušanju deluje tako sveže kot poletni sprehod med kapljicami dežja.
 
ANETTE - Danes

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav