download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anay predstavlja skladbo A ne štekaš

Mlada in vsestranska slovenska pevka Anay, ki se uspešno prebija na glasbeno sceno s plesnimi in priljubljenimi EDM ritmi, predstavlja pesem A ne štekaš.
Avtor besedila je Igor Pirkovič, kot avtor glasbe pa se podpisuje Milan Lončina. Anay živi umetniško življenje že od malih nog, saj se je od nekdaj rada ukvarjala tako z modnim oblikovanjem in stiliranjem, kot tudi z glasbo. Prav Anay, ki brez strahu podira meje, je glavni krivec za najbolj odmevne stilske preobrazbe uspešne glasbenice April. Pevka, ki že dolga leta obiskuje učiteljico petja Natašo Nahtigal, se je pridružila tudi koprski gledališki šoli, kjer se pripravlja na poletne predstave. 
 
"S sporočilom pesmi A ne štekaš se lahko poistoveti vsaka punca, ki je bila kdaj prizadeta s strani partnerja, ta pa je nato skozi čas spoznal, da je storil napako in želi obnoviti odnos. Žal se partnerska zveza velikokrat zaključi na grd način in se moraš prebiti skozi težko obdobje prebolevanja. A ko si enkrat že skoraj ok in se samozavestno postaviš na noge, te kar malo ujezi, ko se oseba, ki te je prizadela želi vrniti v tvoje življenje kot da se nič ni zgodilo. Upam, da bodo poslušalci pesem sprejeli kot motivacijo, čeprav se v njej skriva en ščepec tiste pozitivne jeze, hihihi, …  Pesem nosi univerzalno sporočilo in ta je, da vse slabo in hudo enkrat mine. Pomembno je, da ostanemo močni kar se da.” je o novi pesmi povedala Anay.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav