download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anja Baš predstavlja singel Kaj je še bolje?

Anja Baš predstavlja singel Kaj je še bolje?
Foto: Arsen Perič
Kaj je še bolje? je sproščena poletna skladba. Anja Baš jo poje vsem tistim, ki se veselijo življenja. Poje jo pozitivcem, avanturistom, vsem spontanim ljudem. Poje jo vsem mladim in tistim, ki so mladost ohranili v srcu. Poje tistim, ki bi vse naredili za svoje prijatelje. Poje jo vsem, ki se s težkimi dnevi soočajo s humorjem. 
Poje jo ljudem, ki niso (nujno) jutranji tipi, vsem, ki bi radi bili boljše volje, tistim, ki ne poznajo besede dolgčas. Poje jo parom, ki uživajo v medsebojni ljubezni in njeni nepredvidljivosti, poje jo tudi samskim, ki uživajo v sončnih zahodih in dobrem vinu. Poje jo vsem, ki so središče svojega sveta in s svojo pozitivno energijo vplivajo na vse okoli sebe. Malo tišje in zadržano jo poje tudi vsem tistim, ki jim življenje ni z rožicami postlano. Anja si za take želi, da bi jim s skladbo vsaj za tri minute odgnala temne misli. Kaj je še bolje? ima rada človeka, ki obožuje morje in poletje.
 
Kaj je še bolje? je skladba, ki jo poje oseba, ki se je odločila, da bo svoje življenje preživela srečna. In želi si, da bi vsak našel v sebi moč biti srečen, tako kot jo je našla Anja Baš!
 
ANJA BAŠ - Kaj je še bolje 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Anja Baš je skladbo Kaj je še bolje? premierno predstavila pretekli konec tedna na podelitvi Viktorjev. Na odru so jo spremljale Bejbe, Anjin nov band, ki ga sestavljajo Sara Zajc (bas kitara), Nives Orešnik (kitara), Monika Klobčar (klaviature) in Maja Orešnik (bobni), nad vsemi pa bdi prav Anja, kreativna sila in izvrstna vokalistka. Vsaka dobra vokalistka potrebuje spremljevalno skupino oziroma band in Anja sedaj ima Bejbe!
 
Anja pa za letošnjo jesen napoveduje tudi izid prvenca, ki bo vseboval njene avtorske skladbe (slišali ste že lahko Smisel, Nimaš kej in druge), z Bejbami pa jo čakajo tudi nastopi.
 
Kaj je še bolje? Pesem je srečna, ko jo sliši srečen človek.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav