download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anja Baš predstavlja singel What if

Anja Baš predstavlja singel What if
Foto: Jani Ugrin
Novo skladbo, ki nosi naslov What If je Anja Baš predstavila že na letošnji EMI. Skladba govori o destruktivnem odnosu, ki ga ima človek lahko z drugo osebo, ali pa konec koncev sam s sabo.
Anja, ki sama tudi avtorica glasbe in besedila, pravi, da to tudi najbolj odraža njo samo. Zato se je odločila, da bo skladbo na EMI 2016 predstavila s plesalko Petro Horvat, s katero se poznata že iz najstniških let. Največ pozornosti sta namenili temu, kako bi lahko predstavili notranje boje človeka skozi ta nastop. Vsak od nas ima namreč dva pola, prav tako kot ima v naravi vse svoje nasprotje: življenje - smrt, zvok - tišina, zima - poletje ...

Tako ima tudi vsak od nas svojo temnejšo plat. Želeli sta pokazati, kako nas lahko naša temna plat zavaja, upravlja z nami, vse dokler moči ne vzamemo v svoje roke in obrnemo te plati sebi v prid. Kot pravi Anja: "Cilj je biti v harmoniji s samim seboj in konec koncev je to tudi sporočilo te pesmi: Ni treba, da smo žrtve slabih odnosov".

ANJA BAŠ - What if

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav