download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anja Baš s četrtim avtorskim singlom Nimaš kej

Anja Baš s četrtim avtorskim singlom Nimaš kej
Foto: Boštjan Tacol
Anja Baš predstavlja novo skladbo Nimaš kej. Nimaš kej je že četrta Anjina avtorska skladba (do sedaj ste lahko slišali že skladbe Skušnjava, S tabo in Smisel).
Anjino življenje je že od nekdaj povezano z glasbo. Že v zgodnjih najstniških letih je pobirala nagrade in zmagovala na različnih glasbenih tekmovanjih in festivalih, pela in ustvarjala je v zasedbi Angee, s katero je posnela tudi uspešen album I'm cool. Anja je v času delovanja zasedbe odkrila talent za samostojno pisanje pesmi, kar jo danes loči od večine slovenskih pevk. Začela je s pisanjem besedil, kmalu pa se je lotila tudi skladanja. Danes vse svoje skladbe v celoti napiše sama – in sama je spisala tudi skladbo Nimaš kej.
 
Skladba Nimaš kej je nastala v Anjinem turbolentnem obdobju; v tistem času je doživljala tako vzpone kot padce, smisle in nesmisle. Bili so trenutki sreče, kreativni trenutki, bile so skušnjave in bile so iluzije. In v tem obdobju se je zavedla, da njeno doživljanje nosi dva obraza – tistega, ki ga vidi sama in tistega, ki ga vidijo drugi. Ko ji je postalo jasno, da vse le ni tako, kot izgleda, ko se je milni mehurček, v katerem je živela, čez noč razpočil, je ostalo mnogo vprašanj, zgodb brez epiloga. Odločila se je za spremembo – na novo se je sestavila, ustvarila sebe, brez maske.
Še vedno nima vseh odgovorov na tista trmasta vprašanja Zakaj?, a danes ve, da v tem ni pravzaprav nič slabega. In iz izkušnje je nastala skladba Nimaš kej, katere osnova je pravzaprav pismo.
 
ANJA BAŠ - Nimaš kej 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Anja Baš je za skladbo Nimaš kej posnela tudi videospot, ki pripoveduje zgodbo nekega para, ki se začne oz. konča s pismom. Videospot si boste lahko ogledali v sredo, 22.1.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav