download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Atomik Harmonik s priredbo skladbe Ustnice brez poljubov

"Kaj ulice bi brez ljudi, kaj bi tema, brez luči, kaj vrtovi bi brez cvetja..." tako se začne nova skladba skupine Atomik Harmonik, ki jo je frontman zasedbe Jani, že pred leti prepeval s skupino Ritem Planet.
Skupina Atomik Harmonik je naredila priredbo te pesmi v tipično atomskih ritmih s frajtonarico. Atomiki v videospotu prikažejo zaroko mladega para, ki sta ju odigrala Patricija in Izaac, ki sta ravno to soboto rekla usodni DA in tako nadgradila svojo zaigrano zaroko s tapravo poroko.
 
Snemanje videospota se je odvijalo v idilični lokaciji ob Brniku, v Skednju, kjer sta se pred dvemi leti poročila Jani in njegova žena Nina. Avtor glasbe in besedila je Dare Kaurič, za aranžma pa je poskrbel Aleš Zibelnik. Za režijo videospota je poskrbel tako kot vedno, kar Jani sam, ki je že več let režiser videospotov tudi ostalim znanim glasbenim skupinam (Čuki, Rebeka Dremelj, Gadi, Modrijani, ...). Atomiki tokrat v videospotu nastopajo s popolno zasedbo, ki jo lahko vidite na živihstopih.
 
ATOMIK HARMONIK - Ustnice brez poljubov

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav