download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Band 501 predstavljajo singel Naj se čas ustavi

Band 501 je v štiriletnem obdobju obstoja prečesal že celo Slovenijo in se poslušalcem prikupil s svojo pozitivno energijo in spontanostjo. Odločili so se, da začrtajo nove smernice v slovenski popularni glasbi! Ali jim je to uspelo, ocenite sami!
Iz kje črpajo navdih in kakšen je njihov recept za hit? "Vsak član skupine ima drugačen okus za glasbo, poslušamo od metala do pop uspešnic, ki se vsak dan vrtijo po radiu. Skupaj smo zato, ker vemo, kaj hočemo! Iz svojih preteklih izkušenj želimo črpati in skupaj ustvarjati kvalitetno, pozitivno in plesno žur glasbo, ki je v Sloveniji praktično ni, zato se po njo pogosto zatekamo na balkan. Na eni strani imamo namreč veliko kvalitetne glasbe, kjer lahko poslušalec le stoji in posluša, na drugi strani pa turbo glasbo, vprašljive kvalitete, na katero se pleše na vaških veselicah. Nočemo biti ne eno ne drugo!"
 
"Želeli smo, da je pesem pozitivno naravnana, spevna in plesna, vendar ne na račun slabše kvalitete in mislimo, da nam je to tudi uspelo. Za pesem bomo v decembru posneli tudi videospot, ki pa je še v povojih. Producent, avtor glasbe in aranžmaja je Matija Oražem. Avtorja besedila pa sta Janko Smisl in Matija Oražem."
 
BAND 501 - Naj se čas ustavi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav