download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Banditi predstavljajo nov singel Shout

Minula pomlad je prevzela tudi Bandite. Z novim komadom in videospotom Shout fantje kažejo, da niso le razgrajači in brezčutni nepridipravi, temveč da je življenje upornika tudi polno čustev, upanja, ljubezni in – prepogosto – skrbi, potrtosti in zmedenosti. 
Kaj storiti, ko je zveza tik pred razpadom, ko se vse krha in ko bandit ne ve, ali naj ostane ali gre? Tokratna ljubezenska tematika je znana vsem – razpadanje zveze in tisti zadnji vzdihljaji upanja, ko želimo rešiti, kar se rešiti da.
 
Novi videospot idrijske punk-rock skupine Banditi, ki bo izšel kmalu, sledi začrtanim principom – energičen nastop, poln zvok in naredi-si-sam princip. Banditi so snemali v idrijskem klubu Swenak, kjer ustvarjajo že od samega začetka in kjer so se pred domačo publiko kalili in pilili svoj zvok.
 
Skladba Shout je ena izmed bolje sprejetih skladb z drugega albuma Take the Streets, ki so ga Banditi izdali v lanskem letu in je presenetil z novim, polnejšim zvokom in unikatnim, banditskim stilom.
 
BANDITI - Shout

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav