download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Banditi predstavljajo singel in videospot Money

Banditi predstavljajo singel in videospot Money
Foto: Tina Semic
Banditi predstavljajo Money z albuma Take the streets.
Drugi video spot z drugega albuma skupine Banditi je paradoksalno brezproračunski – Banditi so za skladbo Money namreč po dobrem starem DIY (do-it-yourself) receptu kar sami pripravili video spot, v njem pa v kolažu zlepili posnetke iz zadnjega leta: nastope na festivalih, koncertiranja doma in v tujini, snemanje albuma, fotografiranja, vaje … V spotu dobimo vpogled v dinamiko v skupini – pozitivno energijo, prijateljske odnose med člani (kar pri mnogih skupinah pogrešamo), prenekatere zafrkancije, pa tudi resnost in zavzetost.
 
Zvok je razpoznavno banditski: tehnično podkovan in poln, z družbeno-kritičnimi besedili – tokrat o vladavini denarja, ki je zakril vse ostale vrednote. Presenetljivo, Banditi v video spotu dokazujejo ravno nasprotno – denar ni gonilo vsega, fantje ustvarjajo za užitek in osebno zadovoljstvo.
 
BANDITI - Money

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav