download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Baxter Sonix in Kaya skupaj v singlu Anxiety

Multiinstrumentalist Baxter Sonix te dni vsekakor ne počiva na lovorikah. Glasbeni producent, slovenske gore list, je leta 2012 pričel sodelovati z italijansko založbo Load Recordings, pri kateri je izdal 2 EP-ja. Prvega je naslovil Wake Me Up, drugega pa Danse.
Anxiety je tretji singel, ki ga mladi glasbeni ustvarjalec sedaj tudi ponosno predstavlja. Tokrat je singl izdan v sodelovanju z založbama Inovativa MMR ter Load Recordings. Tako kot pri obeh prejšnjih projektih, je tudi pri zadnjem projektu sodeloval z odlično vokalistko Kayo, ki jo širša javnost pozna kot članico sladke zasedbe Sweetsology. Kot pove Baxter Sonix, ki je, mimogrede avtor celotne skladbe, singl 'Anxiety' govori o notranjih strahovih človeka, o strahu pred samim seboj.

BAXTER SONIX FEAT. KAYA - Anxiety

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav