download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bilbi predstavlja novi videospot in singel Tiste snovi

"V glavi imam tiste reči, ki delajo krajše dni in zato že dolgo ni šlo navzdol, tako pač je to, če imaš rad nebo!", prepeva Bilbi v svojem novem singlu Tiste snovi. Zakaj bi se jezili nad stvarmi na katere ne moremo vplivati? Poletje je vedno z nami, v takšni ali drugačni obliki. Vsi smo iz teh snovi, kot sanje.
Toskana, po kateri potuje Bilbi s svojimi Direktorji, se počasi razkriva tudi drugim glasbenim popotnikom, katerim se bo v vsej svoji lepoti razodela v mesecu novembru. Bilbi: "Hair peace, Bed peace!"
 
Z novim singlom Bilbi napoveduje drugo ploščo, ki jo namerava predstaviti novembra. Plošča trenutno nastaja v studiu Gradu Kodeljevo v Ljubljani, kjer Bilbi snema s svojo skupino Direktorji. Direktorji so basist Luka Herman Gaiser, klaviaturist Davor Klarič, bobnar Urban Krč in kitarist Peter Dekleva, ki je hkrati tudi producent prihajajočega albuma Toskana.
 
BILBI - Tiste snovi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav