download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bilbi predstavlja skladbo Božič je lep

Pred iztekom leta se Bilbi oglaša s prvo avtorsko božično skladbo, Božič je lep. Z njo najavlja izid tretjega studijskega albuma Šibke točke, ki ga bo širši javnosti predstavila v mesecu marcu v Klubu Cankarjevega Doma. 
V novih skladbah raziskuje pluse in minuse človeške narave, njeno ranjivost in njeno trdoživost. Vse to izžareva tudi nova božična skladba Božič je lep. Večplastno besedilo priznanega pesnika in dramatika Roka Vičnika ne slika zgolj božične idile temveč vzpodbudi k premisleku ter usmeri pozornost na vse pozabljeno. Tako refren zaključi z mislijo Božič je lep, a ti so dnevi hudo prazni.

BILBI - Božič je lep

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Glasbo sta napisala Bilbi in Gregor Stermecki, aranžma in producentski pečat je prispeval Peter Dekleva, ki bo z glasbenim tandemom Stermecki sodeloval tudi pri Šibkih točkah.
 
Ker pa mineva tudi pet let od prvega Bilbi koncerta iz dnevne sobe, pripravlja Bilbi novo spletno edicijo božično - novoletnega “living room” koncerta, ki si ga boste na božični večer lahko ogledali na uradni Facebook strani Bilbi Music. Poleg uspešnic iz prvega in drugega albuma bo Bilbi premierno predstavila nekaj novih skladb v akustični podobi, v svoji dnevni sobi pa bo gostila tudi Brodolomca in nekaj drugih gostov, ki pa naj zaenkrat ostanejo božično presenečenje.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav