download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bilbi se predstavlja s skladbo V dnevni doma

Bilbi se predstavlja s skladbo V dnevni doma
Foto: Ramaida Osim
Na 51. Slovenski popevki se je Bilbi predstavila v spremstvu revijskega orkestra RTV Slovenija s skladbo V dnevni doma. Pod melodijo in besedilo se ponovno podpisujeta skupaj z Gregorjem Stermeckim, za jazzovsko obarvan aranžma pa je zaslužen solist in dirigent Big band-a RTV Slovenija Tadej Tomšič, ki je v letošnjem marcu poskrbel za odlično big band preobleko celotnega Bilbinega albuma Drobne slike. 
Pesem govori o tem, da je mnogokrat "bistvo očem prikrito", kot bi rekel Mali Princ. Za vsak problem obstaja rešitev in če spremenimo zorni kot, so stvari videti drugačne, utrnejo se nove zamisli, pokažejo se nove povezave, ki jih prej nismo videli.
 
Bilbi: "Jezi, jezi te ta naš svet, ki vse nas je utišal. Jezi te še Balašević, ker vse je že napisal. Kar naprej tečeš v krogu okoli srca. Skupaj te čakava v dnevni doma …"
 
V dnevni domaje Bilbi že pred izborom za Slovensko popevko uvrstila v nabor skladb za njen težko pričakovani drugi studijski album, ki ga skrbno pripravlja s svojim bendom Direktorji.
 
BILBI - V dnevni doma 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Bilbi: "Album bo naslovljen Toskana. Zgodbe, ki sva jih z Gregorjem uglasbila, so prežete s hrepenenjem in barvami, kot jih zna naslikati le čutna Toskana."

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav