download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bohem v singlu Najboljši par

Skupina Bohem ima za sabo pestre mesece. Izdali so novo ploščo Na drugem bregu, odigrali precejšnje število koncertov, kmalu pa bodo tudi predskupina legendarni rock skupini Uriah Heep.
Po  letošnjem težko pričakovanem izidu nove plošče skupine Bohem Na drugem bregu, singlih Nihče iz vesolja, Moje in polja sanj, izdaja skupina nov single Najboljši par. Pesem je v malo drugačni verziji skoraj že prišla na drugo ploščo Manifest ljubezni, a ker takrat še ni dozorela, je v vmesnem obdobju pridobivala na zvočni in aranžmajski podobi in kot zanimivost je zdaj Najboljši par najljubši komad producenta Andree Effe-ta na novi plošči Na drugem bregu. "Andrea je navdušen, da tokrat pošiljamo v ogenj ta komad in ker je eden udarnejših, že komaj čakamo, da ga redno začnemo izvajati na naših koncertih," so povedali člani zasedbe Bohem.
 
V času, ko je zvok električne kitare in udarnega bobna bolj redkost, kot pravilo na radijskih valovih, se Bohem s to drzno potezo, neozirajoč se na trenutne trende, podajajo v boj z glasbenimi okusi, ostajajo zvesti svojemu zvoku in hrabro svojo rock držo poskušajo podati novemu krogu poslušalcev.
 
BOHEM - Najboljši par

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
 
Bohem pravijo: "Vedno je potrebna protiutež temu, kar je v določenem trenutku popularno in mi mislimo, da je danes naša glasba prav to. Če prepričamo novo generacijo, da se namesto za elektronsko glasbo ponovno začnejo odločati za rock, poprimejo za kitaro, bobne in da live rock band glasba ponovno pride v ospredje in če doprinesemo k tej zgodbi vsaj delček odločitve, bomo izredno veseli". Bohem s pesmijo Najboljši par podoživlja tudi svoje začetke in entuziazem mladih v 80-ih in 90-ih, ko je igranje kitare, bobnov in drugih inštrumentov pomenilo nekaj zabavnega in zanimivega in je imelo svojo zgodbo, ki jo pametni telefoni, tablice in podobne stvari dandanes ne omogočajo. "Upamo, da se mi z našo glasbo dotaknemo in vplivamo na mlade enako, kot so v naših začetkih na nas vplivale skupine Laibach, Šank Rock, Sokoli, Lačni Franc, Agropop in podobni slovenski bandi", so še dodali Bohem.
 
Bohem v naslednjih mesecih nadaljujejo s promocijo nove plošče, najbolj pa se veselijo koncerta z legendarnimi Uriah Heep, ki bodo letos poleti ponovno obiskali Slovenijo, Bohem pa bodo 25.7. pred njimi otvorili koncert.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav