download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Borut M predstavlja svoj prvi singel Čudna noč

Na slovenski glasbeni sceni se predstavlja BorutM s svojo prvo pesmijo Čudna noč. Zanjo je napisal besedilo in glasbo, za aranžma je poskrbel producent in klaviaturist Tomi Valenko. 
Borut M je slovenski pevec pop glasbe, rojen 22. avgusta 1981 v Mariboru. Živi na Črešnjevecu pri Slovenski Bistrici. Z glasbo in s petjem začel ukvarjati v času zorenja med osnovnošolskimi klopmi, ko je končal nižjo glasbeno šolo. V prvem letniku gimnazije je snoval svoj prvi bend, kjer je igral bobne. Večino časa najstniških dni na gimnaziji je tako ustvarjal v garažnih bendih. Med tem se je naučil igrati kitaro in začel pisati prva besedila z glasbo ter se preusmeril v petje.
 
Vokal in tehniko petja je šolal pri operni pevki Dadi Kladnik in kasneje pri opernemu pevcu Kianu De Bonaldiju. Po sodelovanju v dveh bolj prepoznavnih pop-rock bendih (Popcorn, React), kjer so preigravali predvsem različne priredbe, sam pa je ustvarjal tudi lastno avtorsko glasbo in besedila, se je odločil za samostojno glasbeno pot. Prva izmed njih je skladba Čudna noč, ki govori o neusojeni ljubezni.
 
BORUT M - Čudna noč

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav