download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Brigita Šuler v singlu Slovenka

Brigita Šuler se po dolgem času predstavlja z novo pesmijo Slovenka, v kateri prepeva o vroči Španiji. Ob izdaji novega singla je posnela tudi hudomušen video, kjer imajo glavno besedo naši politiki.
Pesem, pri kateri je Brigita povabila k sodelovanju predsednico vlade Alenko Bratušek. Vse skupaj bi bilo seveda super, če se Brigita potem ne bi zbudila in ugotovila, da so bile vse skupaj le sanje.
 
Brigita o novem singlu takole: "Pesem Slovenka ni v nikakršni povezavi s politiko. Videoposnetek sicer vsebuje obraze politikov, ker se mi zdi, da je v zadnjem času politika vse prej kot resna. Moje sporočilo politiki je, naj z nenehnimi političnimi igricami in korupcijo prenehajo hraniti otroka v sebi in tako privarčujejo morda vsaj za malice vseh slovenskih osnovnošolcev. Obrazov nisem izbrala z namenom, da bi kogarkoli obtoževala, ampak sem izbrala trenutno najbolj popularne."

BRIGITA ŠULER - Slovenka

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav