download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

BRO z novim singlom All I want

Mate Brodar BRO, znan tudi kot eden od dvojice skupine Da Phenomena in uveljavljeni reggae glasbenik, predstavlja zadnji singel s svojega drugega samostojnega albuma Smoods, ki je v lanskem letu izšel pri Celinki. Album je bil deležen pozitivnih kritik in z njega smo imeli doslej priložnost slišati pesmi Bag Full Of Weed, Runaway, Razsta ter priredbo Siddhartine uspešnice Lunanai.
Tokrat se BRO predstavlja s spevno in nadvse poslušljivo pesmijo All I Want v zanj prepoznavni zvočni maniri, ki je nastala v sodelovanju z Mojco Zalar, znano tudi kot Mojcart, pianistom Markom Črnčcem in takorekoč stalnim bobnarjem Matejem Horvatom. Mate o pesmi pove: "Navdih je bila klasična glasba, a v resnici gre za povsem klasičen BRO prijem, ki se glasi: kombinacija reggae glasbe z drugimi, včasih tudi z navidezno povsem nezdružljivimi žanri."
 
BRO - All I want 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav