download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

CoverLover z novim singlom Dj dej napovej

CoverLover so v minulih dveh letih izdali dve avtorski pesmi in osvojili koncertne odre raznovrstnih klubov širom Slovenije. V tretjem letu sodelovanja pa z novim singlom odločneje napadajo tudi radijske valove, saj je nova pesem - DJ dej napovej -, prava plesna poslastica, ki zaradi pozitivne energije, simpatičnega besedila in nalezljivih vibracij kar kliče po večkratnem predvajanju. 
'DJ dej napovej' so, po dveh sodelovanjih z Žaretom Pakom, tokrat ustvarjali s Cazzafuro, ki je hkrati tudi avtor glasbe. Besedilo je spisal pevec Simon, katerega barva vokala in doživeta interpretacija se odlično podata produkcijski čarovniji enega najbolj vročih slovenskih producentov ta hip. 
 
Ker CoverLover tudi v prihodnje nameravajo ustvarjati slogovno raznovrstno avtorsko glasbo, bo njihov prvenec zagotovo vsaj tako zanimiv kot njihovi nastopi v živo, kjer v coverloverskih aranžmajih prepričljivo preigravajo repertoar od Lady Gaga do Kings Of Leon.
 
COVERLOVER - Dj dej napovej

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav