download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

D Base v novi skladbi Spet živ

Skupna, ki združuje pop in rap elemente, je po pozitivnih komentarjih za prvi singl ‘Tvoj dan‘ za predstavitev svojega drugega singla Spet živ izbrala oder letošnje EME, kjer je ponovno navdušila z mladostno svežino.
Trio D Base, ki ga sestavljata raperja David in 9ka, ter pevec Benjamin Dolič po sobotnem večeru še vedno prejemajo čestitke, na Youtube pa tako studijski posnetek, kot tudi video iz nastopa vsak dan beležita vedno večje število ogledov.
 
S pozitivnimi občutki so fantje strnili nepozabno dogodivščino, saj so se vsi trije prvič predstavili na tako prestižnem dogodku kot je EMA, ki je letos potekala v okviru festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe.

Benjamin Dolič, ki se z 9ko poznata že od malih nog, je po sobotnem večeru povedal: "Nastop smo izpeljali točno tako, kot smo želeli. Sodelovanje na Emi je bila edinstvena in pozitivna izkušnja. Navdušen sem tudi nad odličnim odzivom pesmi, zato  se  toliko bolj veselim novih projektov s celotno ekipi D Base."
 
Nejc Žehelj, ki ustvarja pod imenom 9ka je o svoji izkušnji na Emi povedal: "Na odru sem se počutil odlično, brez treme in brez skrbi. Takoj, ko smo stopili na oder me je obdala kurja polt, užival sem kot nor in s tem prepričal publiko in sebe. Veliko mi pomeni sodelovanje s fanti in res sem ponosen na vsakega posebej, saj vedno dajo vse od sebe, zato samozavestno lahko rečem da smo odlična ekipa.  Poleg tega želim povedati tudi, da mi je bilo v čast  predstavljal hip-hop subkulturo na EMI, saj je naš žanr medijsko zelo zapostavljen."
 
Tudi David je svoje strnil svoje pozitivne občutke: "Zame je bilo to nekaj novega in super izkušnja, katere se bom vedno rad spominjal. Vesel sem, da smo lahko bili del tega festivala in da smo lahko predstavili širšemu krogu poslušalcev naše ustvarjanje, ki nam res veliko pomeni."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav