download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Damir Kovačič predstavlja skladbo Pusti ljubezen, da diha

Nova pesem za zaljubljene, ki jo predstavlja pevec Damir Kovačić. Pesem Pusti ljubezen, da diha je plod sodelovanja z novim glasbenim ustvarjalcem Goranom Đurićem, ki je za njo napisal glasbo, pod tekst se je podpisal Damir, aranžma paketek pa pripada že preverjenemu sodelavcu iz Makedonije, priznanemu Kristjanu Gabrovskemu.
 
Damir je znan po tem, da v svoje projekte vključuje ljudi, s katerimi se druži tudi sicer, saj je Goran Đurić profesor kitare na konzervatoriju v Murski soboti, član tudi Damirjeve spremljevalne zasedbe Legende.
 
Damir o pesmi: "Besedilo je nabito z ljubezensko tematiko, kot vedno. ;-). Predvsem z načinom osvajanja med fantom in punco. Fant se trudi, na svoj frajerski način osvojiti in zapeljati punco in jo v tekstu nagovarja k prvemu koraku... Nisem pa te pesmi namenil svoji ljubezni in ni avtobiografska. Preprosta zgodbica, ki se velikokrat zgodi na raznih zabavah. V studiu so me kar malo gledali, ko sem prišel s tem tekstom..Očitno sem postal bolj drzen, pa tega še vedel nisem... Morda bo komu pomagala, do prvega koraka."
 
DAMIR KOVAČIČ - Pusti ljubezen, da diha

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav