download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Daniel Rampre z novim singlom Belo

Po lanskoletni skladbi Dost' 'mam tega je Daniel Rampre (slovenski Joe Cocker) ponovno zavihal rokave in se podal v studio ter k sodelovanju povabil že uveljavljeno ekipo, ki je pomagala pri rojstvu novega glasbenega izdelka. 
Lahko rečemo, da gre za nekakšno logično nadaljevanje Danielove lanske zgodbe, ki jo skozi besedilo pripoveduje pisec besedila Željko Hrkalović in je na kožo napisana odličnemu interpretu Danielu Rampretu. Pesem nosi preprost naslov Belo in prav ta čista barva poudarja bistvo sporočila – živeti preprosto in sproščeno ne glede na težke vreče, ki nam jih vsakodnevno nalaga življenje. "Dojemanje življenjske resnice, da je najlepša prav ta »bela prvinskost" je osvobajajoče«, pravi Daniel. 
 
Prava rokerska energija in bela barva se odlično prepletata v novi uspešnici Belo, za katero je, poleg besedila, glasbo prav tako napisal Željko Hrkalović, za odličen aranžma poskrbel Milan Lončina, za spremljevalne vokale pa Andreja Čamernik. 
Belo je prava poletna uspešnica in vsekakor prinaša veliko pozitivne energije, je spevna in plesna ter zbuja hrepenenje po poletni sproščenosti in ležernosti ob kozarčku hladne pijače in dobri družbi. 
 
DANIEL RAMPRE - Belo 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav