download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dare Kaurič in Martina Majerle v singlu Čokolada in vanilija

Skoraj leto je naokrog, kar je Dare Kaurič , sicer član neuničljivih Kingstonov, izdal solo projekt Partigiano Di Amor. Istoimensko skladbo si je, tudi po zaslugi zabavnega videospota, na You Tubu ogledalo že okoli 50.000 gledalcev in je postala pravcata uspešnica. Dare seveda upa, da bo podobno usodo doživel tudi aktualni single "Čokolada in vanilija".
Tokrat se Dare prvič predstavlja v duetu, saj v skladbi "Čokolada in vanilija" gosti Martino Majerle, odlično pevko iz sosednje Hrvaške.  Sodelovanje z Martino je nastalo povsem slučajno. Dare je iskal pevko, a nekako se z nobeno od že uveljavljenih domačih izvajalk ni mogel uskladiti, za kar mu sedaj seveda ni žal, saj je Martina točno to, kar je iskal. Martina je bila, ko je slišala komad, takoj za sodelovanje, Dareta pa je njena senzibilna, čustvena interpretacija v studiu, v hipu prepričala. Oba sta s posnetim zelo zadovoljna in seveda upata, da se bo komad prijel pri publiki, kar je tisto, kar šteje. Skladbo "Čokolada in vanilija" je produciral Iztok Turk, glasba in aranžman sta delo Dareta Kauriča, pri besedilu pa je pomagal Leon Oblak, eden od psicev besedil, ki jih Dare, tudi sam avtor prenekaterih uspešnic, nadvse ceni.
Te dni sta za skladbo posnela tudi videospot, ki je nastal v režiji Janija Pavca. Sam video bo v kratkem pripravljen za ogled, do takrat pa lahko prisluhnete skladbi "Čokolada in vanilija".
Skoraj leto je naokrog, kar je Dare Kaurič, sicer član neuničljivih Kingstonov, izdal solo projekt Partigiano Di Amor. Istoimensko skladbo si je, tudi po zaslugi zabavnega videospota, na You Tubu ogledalo že okoli 50.000 gledalcev in je postala pravcata uspešnica. Dare seveda upa, da bo podobno usodo doživel tudi aktualni single Čokolada in vanilija. 

Tokrat se Dare prvič predstavlja v duetu, saj v skladbi Čokolada in vanilija gosti Martino Majerle, odlično pevko iz sosednje Hrvaške. Sodelovanje z Martino je nastalo povsem slučajno. Dare je iskal pevko, a nekako se z nobeno od že uveljavljenih domačih izvajalk ni mogel uskladiti, za kar mu sedaj seveda ni žal, saj je Martina točno to, kar je iskal. Martina je bila, ko je slišala komad, takoj za sodelovanje, Dareta pa je njena senzibilna, čustvena interpretacija v studiu, v hipu prepričala. Oba sta s posnetim zelo zadovoljna in seveda upata, da se bo komad prijel pri publiki, kar je tisto, kar šteje. Skladbo Čokolada in vanilija je produciral Iztok Turk, glasba in aranžman sta delo Dareta Kauriča, pri besedilu pa je pomagal Leon Oblak, eden od psicev besedil, ki jih Dare, tudi sam avtor prenekaterih uspešnic, nadvse ceni.

Te dni sta za skladbo posnela tudi videospot, ki je nastal v režiji Janija Pavca. Sam video bo v kratkem pripravljen za ogled, do takrat pa lahko prisluhnete skladbi Čokolada in vanilija.

DARE KAURIČ IN MARTINA MAJERLE - Čokolada in vanilija

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav